Utesnenie výstuže v základovej doske

Dôverujte moderným hydroizoláciám a nie starým lepenkám.

 

 

Použitie moderných izolácií Vám prináša ľahké riešenia zložitých detailov ako napríklad dokonalé utesnenie okolo prestupov pod nosnými stenami, ktoré tvoria výstuže, čo trčia zo základov („čakačky“).

Materiály sa aplikujú jednoducho (náterom, stierkou) bez pracného natavovania a manipulácie s ohňom, čo je najmä pri horúčavách v lete a v stiesnených priestoroch veľmi nepríjemné. Navyše sú bez zápachu. Ich hlavnou výhodou je, že pri aplikácii nevznikajú žiadne spoje, čo sú pri natavovaní lepeniek vždy kritické miesta.

Netreba ani prenášať ťažké lepenky, čo šetrí Váš chrbát. Aj iné prestupy ako napríklad kanalizácie, vody, plynu sa realizujú jednoducho – izolácii dáte presne taký tvar ako potrebujete a nemusíte pracne vyrezávať a natavovať zložité detaily.

Naše izolácie sú pružnejšie ako lepenky, čím poskytujú vyššiu ochranu aj v prípade nerovnomerného sadania a vzniku trhlín na stavbách. Lepšie sa vysporiadajú aj nerovnosťami podkladu, ktorý dokážu kopírovať.

Jedným materiálom môžete penetrovať, izolovať aj lepiť XPS na dodatočné zateplenie suterénu. Pri týchto výhodách je cena porovnateľná, či izolujete proti vzlínajúcej vlhkosti nad terénom, alebo v najnáročnejších podmienkach proti tlakovej vode.

Na stiahnutie

Bostik
Celox
Tweha
Volteco
Bostik
Celox
Tweha
Volteco