LEPENIE FASÁD V MÍNUSOVÝCH TEPLOTÁCH

Nízke teploty predstavujú výzvu pre lepidlá, pásky a tmely. Väčšina výrobcov a distribútorov lepidiel je limitovaná minimálnou teplotou pre aplikáciu +5˚C. V každom projekte existujú konkurenčné požiadavky a plánovanie, termíny zákazníkov a mnohé ďalšie faktory, ktoré často vyžadujú, aby inštalatéri, technici v teréne, výrobcovia a mnohí remeselníci pracovali v rôznych náročných podmienkach. Vybavenie sa niekedy pokazí a nie vždy sa pokazí podľa Vášho plánu.

V prípade, že ste sa dočítali až sem, máme pre Vás riešenie v podobe systémových lepidiel od nášho partnera, belgickej spoločnosti TWEHA. Táto spoločnosť sa dlhé roky špecializuje na vývoj lepidiel, ktoré môžu byť použité v extrémnych podmienkach. Či už lepíte betón, kameň, drevo, kov, sklo alebo iné materiály, so systémovými lepidlami TWEHA sa nemusíte báť ani teplôt, ktoré sa blížia bodu mrazu resp. ho už prekročili.

Lepenie odvetraných fasád nebolo nikdy jednoduchšie - najmä v zimných mesiacoch s použitím lepidla TWEHA PanelMate.

Toto štrukturálne lepidlo je určené na lepenie v extrémnych podmienkach. Dokáže lepiť pri nízkych teplotách a dokonca aj pod bodom mrazu. Môže byť použité aj vo vlhkom prostredí. Ak potrebujete zostaviť, alebo opraviť panely v chladnom počasí, tento produkt môže byť Vašou tajnou zbraňou. 

TWEHA PanelMate

Je homogénne, vysoko elastické, jednozložkové špičkové hybridné polymérové ​​hladké lepidlo, špeciálne navrhnuté na použitie s rôznymi panelmi a materiálmi na obklady stien, ako je vysokotlakový laminát (HPL), porézne podklady, cemento-vláknité dosky, atď. Lepidlo bolo špeciálne vyvinuté pre aplikácie v mínusových teplotách, pričom tieto môžu dosiahnúť až -20˚C.
 
Jeho jedinečné zloženie poskytuje najvyššie hodnoty priľnavosti, pevnosti v ťahu a šmyku. Použitie agresívneho lepiaceho základného náteru je zbytočné, čo má za následok výraznú úsporu času a peňazí.
 
Kompletný TWEHA Bonding Systems obsahuje špeciálne vyrobené TWEHA lepidlo, TWEHA Cleaner+ a TWEHA Tape a prípadne TWEHA WoodProtect alebo TWEHA Blacken. Systém TWEHA taktiež ponúka lepidlá pre rôzne druhy materiálov ako sú drevo, sklo, kov a kameň.
 
Pri použití systému TWEHA nepotrebujete žiadne ďalšie skrutky ani nity.
 
 

Okrem týchto špecializovaných produktov máme pre Vás návod, ako určiť rosný bod na konštrukcii.

 

Máte otázky týkajúce sa používania lepidiel v chladnom počasí alebo konkrétnej aplikácie? Neváhajte a oslovte nás ešte dnes!

Bostik
Celox
Tweha
Volteco
Bostik
Celox
Tweha
Volteco