V spolupráci s našim dlhoročným partnerom, výrobcom prvotriednej stavebnej chémie spoločnosťou BOSTIK, sme zorganizovali odbornú prezentáciu zameranú na praktické ukážky inovatívnych produktov, postupov a riešení v oblasti hydroizolácií a sanácií spodných stavieb, balkónov, terás a kúpeľní. 

„Veľmi ma teší, že sa tu na Liptove zišlo toľko odborníkov, ktorí pracujú s produktmi BOSTIK a spolupracujú s naším slovenským partnerom ATRO. Verím, že sa nám podarilo zoznámiť ich s novinkami, plánovanými na tento rok a presvedčiť ich, že sa na naše produkty môžu spoľahnúť,” povedal Michal Šustr, obchodný riaditeľ spoločnosti BOSTIK pre strednú Európu.

V rámci tejto prezentácie sme našim hosťom predstavili nové produktové rady BOSTIK Seal&Block ako aj ATRO VODA STOP. Dané produktové rady sa zameriavajú na ochranu stavieb a konštrukcií proti poškodzujúcim účinkom vody a vlhkosti. 

Naše produkty majú základ v bitúmenových, hybridných alebo hotových hydroizolačných membránach. Aplikujú sa rôznymi spôsobmi, čo dokazuje ich univerzálnosť v použití.

V prípade, že hľadáte produkty a riešenia, ktoré ochránia Vašu investíciu pred pôsobením vody a vlhkosti, neváhajte sa na nás obrátiť. Okrem inovatívnych produktov Vám ponúkame aj inovatívne riešenia. Náš sortiment hydroizolačných riešení je určený na použitie v interiéri a exteriéri, v nádržiach na pitnú vodu, v pivniciach, v bazénoch, pri pokrývačských prácach, zemných prácach a tuneloch. Hydroizolačné riešenia sa vyznačujú jednoduchosťou použitia a bezpečnosťou pri ich aplikácii.

Aby sme naplnili očakávania profesionálov, ako aj domácich majstrov, naše špecializované produkty výrazne uľahčujú hydroizoláciu aj v tých najnáročnejších podmienkach. Ak je potrebné hydroizolovať základy, spodnú stavbu, terasy alebo balkóny, oplatí sa použiť moderné technológie a produkty, ktoré vám prinášame v spolupráci s našim dlhoročným partnerom, nemeckou spoločnosťou BOSTIK

Nezáleží, či patríte medzi domácich kutilov alebo profesionálov, s našimi produktmi a poradenstvom dovediete akýkoľvek projekt do úspešného konca.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Na stiahnutie

Bostik
Celox
Tweha
Volteco
Bostik
Celox
Tweha
Volteco